inni minibuss fra brandtsgård buss

Brandtsgård Minibuss ble startet av Jan Torbjørn Brandtsgård i 1989. Firmaet begynte med 1 og det er nå godt over 20 ansatte.

Bedriftsprofil

Brandtsgård Minibuss ble startet av Jan Torbjørn Brandtsgård i 1989. Firmaet begynte med 1 og det er nå godt over 20 ansatte. Vi er et lite firma i Sande i Vestfold som driver med persontransport. Fra 01.07.2012 har vi endret selskapsform til aksjeselskap og heter nå Brandtsgård Buss AS.

Blant våre kunder finner vi store og små bedrifter, kommune, fylket, private og foreninger, men vi har plass til flere. 4 minibusser i Sande, 3 i Holmestrand og 1 i Svelvik kjører daglig barn til og fra skolen. Vi har også busser med rullestolheis og rullestolplass.

Målsetting

Det er viktig for oss og yte god service i alle ledd. Fra tur er bestilt, til den er gjennomført og til eventuell faktura er sendt. Vi ønsker at kunden skal ha en god opplevelser ved å bruke oss.

Turen skal gjerne være mer enn transport fra A til B, folk skal hygge seg underveis, det kan være å servere forfriskninger fra kjøleskapet eller en god historie. For de som ønsker det, henter vi og bringer fra dør til dør, der det er praktisk mulig. Vi tar oppdrag fra 1 til 50 seter!

Vi er en Ferdia-partner

Klima- og miljørapporter

Kontaktskjema